header kep

Ajánlatkérés

Rólunk

Tarján Mihály vagyok, a Ház-Tető Group Kft. ügyvezetője.

Bár vállalkozásunk még fiatal, szakmai tapasztalatunk több, mint 25 éves! Vállalkozásunkat az hívta életre, hogy megrendelőink részére megtaláljuk a megfelelő megoldásokat arra, hogy épületeik megfelelő hő- és vízszigeteléssel rendelkezzenek úgy, hogy nem ártalmasak sem a családokra, a közvetlen környezetre, mégis minden olyan előre mutató technológiát hordoznak mely megfelel a kor kihívásainak és a jövő generációjának is.


Az elmúlt 25 évben több mint 7 millió m2 szigetelési munka kivitelezésében vettünk részt.

Pályafutásomat tetőszigetelő szakmunkásként kezdtem, és végigjárva a ranglétrát, az utolsó 15 évben a termelés irányításában vettem részt. Feladatom a munkák zökkenőmentes lebonyolítása, a kapcsolódó munkafolyamatok összehangolása volt. Az 1990-es évek elején részese voltam az olasz INDEX cég modifikált bitumenes szigetelő lemezeinek magyarországi piacra vezetésében. Az ezredfordulón fontossá vált a palatetők azbesztmentesítése. Erre kifejlesztettük a palatetők bontás nélküli felújításának olcsó, gyors, beázás mentes módszerét is. A technológiát évekig csak a mi alkalmaztuk Magyarországon.

A megfelelő minőség érdekében csak minősített anyagokkal dolgozunk, kivitelező szakembereink is legalább 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek a bitumenes szigeteléstől a legmodernebb műanyag- és gumialapú szigetelések területén egyaránt.

A megfelelő technológiával elvégzett szigetelési munkákra legalább 10 év jótállási kötelezettséget vállalunk.

Természetesen a szigeteléshez kapcsolódnak egyéb építőipari kivitelezési munkák is, amelyeknek kivitelezésében szintén jártasságot szereztünk.

Az elmúlt évek energia árainak a megugrása miatt is megnőtt az igény a homlokzatok utólagos hőszigetelésére. Kivitelezőként több ilyen munkálatban vettünk részt országszerte a panel-programokban is.

A cég megalakulását a piaci szegmensben bekövetkezett változások generálták, hiszen a nagy cégek ideje sajnos leáldozóban van, hiszen nem tudnak a gyors változásokra gyorsan és rugalmasan reagálni. A személyesebb kommunikáció a cégünk és megrendelőik között segíti a megfelelő kapcsolat kialakulását, a rugalmas és pontos kivitelezést mindkét fél számára.

Ahhoz, hogy a megfelelő technológiát tudjuk ajánlani Önnek, nélkülözhetetlen a helyszíni felmérés, amely természetesen díjtalan.
Fontos számomra, hogy részt vegyek az egész munkafolyamatban, a felméréstől a kész munka átadásáig. Vissza
Váltás teljes nézetre!